+31 (0)30 27 15 156 info@plustien.nl

Over Plustien

Plustien is uw partner voor interactief ontwerp en ondersteunt u bij de realisatie van uw website en webapplicatie(s). Wij maken uw ideeën en wensen werkelijkheid, tot in de details. Door onze ervaring zijn we ervan overtuigd dat een duidelijke projectstructuur de gewenste kwaliteit garandeert. Bij Plustien verzorgen we uw vraagstuk van analyse, interactief ontwerp en vormgeving tot de technische implementatie van de internettoepassingen.

Onze expertise bestaat uit conceptontwikkeling, grafische vormgeving, interactieontwerp, frontend-, backend- en mobile development. Daarbij maken we gebruik van de meest geschikte technieken, waaronder Flash/ ActionScript3, HTML5, CSS3, en PHP5.

Wij optimaliseren interactie, door design, gebruikersgemak én de meest geschikte technologie samen te brengen.

Onze werkwijze

Plustien hanteert een open en transparante werkwijze, zodat in overleg met u als klant internetoplossingen en (rich internet)applicaties effectief kunnen worden ingezet. Onze aanpak kent vier fasen.

Conceptontwikkeling
Samen bekijken we wat uw vraag inhoudt, wat u voor ogen heeft en welke eisen u stelt aan het beoogde eindresultaat.

Functioneel ontwerp
Wij presenteren u een voorstel waarin we de door u geformuleerde wensen en doelstellingen in kaart hebben gebracht in een functioneel ontwerp. Welke knoppen, schermen en pagina’s bevat de website? Hoe ordenen we de informatie? Gebruikersgemak en vlotte communicatiemogelijkheden voor u en uw bezoekers staan hierbij centraal.

Grafisch ontwerp
In deze fase realiseren we het uiterlijk van uw website of webapplicatie.

Technische realisatie
Tot slot realiseren we de website of webapplicatie. Door de hechte samenwerking tussen onze vormgevers en technisch specialisten ontstaat een in het oog springend, interactief product.

Life cycle management
Ook na de oplevering blijft Plustien graag bij u betrokken. Door middel van (applicatie) beheer, doorontwikkeling en optimalisering blijven we samen met u werken aan het succes van uw website of (mobiele) applicatie.