MargaretWines.com


MargaretWines.com
Op margaretwines.com komt de ware wijnliefhebber volledig aan zijn trekken. In een authentieke vormgeving worden de wijnen uit de collectie gepresenteerd in de sfeer van herkomst. Alle te bestellen wijnen zijn voorzien van proefnotities, achtergrondinformatie over de producent en foto gallerij.
De uitgebreide zoekfunctie filtert binnen no-time de best passende wijn uit het assortiment, welke vervolgens in de geïntegreerde webshop direct kan worden besteld. Als extra service kan de consument zélf het moment van afleveren bepalen.

Bestel uw wijn voortaan op http://www.margaretwines.com/.

Over Margaret Wines
“In de chique Utrechtse winkelstraat Oudkerkhof ligt onze knusse wijnwinkel. Hier kun je een uitgebreide selectie kwaliteitswijnen uit Italië, Frankrijk en veel andere wijnlanden vinden.
Al deze wijnen kopen wij bij de wijnboer. Vaak kiezen we voor kleine, bij voorkeur biologisch werkende producenten. Maar we kiezen altijd voor kwaliteit. Veel van onze wijnen worden positief beschreven in de internationale vakpers.
In onze gemoedelijke winkel kun je op je gemak lekkere wijnen uitzoeken. Uiteraard helpt ons enthousiaste team je graag met het maken van je keuze. Voor elk gerecht dat je gaat maken, hebben wij een bijpassende wijn in huis. En met onze gratis bezorgservice brengen we al je bestellingen snel aan huis of op het werk.”

Plustien checklist
☑ frontend development
☑ backend development
☑ webshop
☑ backoffice implementatie
☑ iPad compatible